Apartments Vila Mileva

Apartmani Mileva nudi ljubimac-friendly smještaj u Rava, Zadar udaljena je 16 km. Smještaj ima blagovaonicu i prostor za sjedenje s TV-om ravnog ekrana. Tu je i kuhinja, opremljena pećnicom i hladnjakom. Stovetop i vodu su također dostupni. Apartmani Mileva ima besplatan Wi-Fi u cijelom objektu. Ručnici i posteljina su dostupni. Apartmani Mileva također uključuje roštilj. Biograd na Moru je 33 km od apartmana Milevi. Najbliža zračna luka je Zračna luka Zadar, 25 km od objekta.
Apartmani se nalaze 10 m od mora i plaže. Nudimo vam daily menu (doručak 5 €, ručak 10€, večera 10€ po osobi) ili a la carte, svježe i organski uzgojene namijernice.
Na otoku Rava su se razvila dva naselja: Mala Rava smještena u sjeverozapadnom dijelu otoka, te Vela Rava na središnjem dijelu otoka. U proÅ¡losti ta su naselja činila jedinstvenu funkcionalnu cjelinu, a i danas imaju neke zajedničke funkcije sa srediÅ¡tem u Veloj Ravi , crkva s grobljem, pošta, trgovina. Od restorana u Maloj Ravi nalazi se konoba, ali mi u objektu spremamo dnevni meni (doručak ,ručak i večeru) a može i a la carte. Stari dio naselja s nekoliko odvojenih kompleksa kamenih kuća nalazi se na povišenom položaju, malo podalje od Lokvine. Na najvišem položaju u naselju poslije Drugoga svjetskog rata izgrađena je seoska gusterna s velikom naplovnom površinom, najveći otočni spremnik kišnice. U mjestu se nalazi kapelica posvećena Sv. Petru u blizini ruševina do sada neistraženoga srednjovjekovnoga kompleksa.